Firma Perla Majestic, care detine mai multe hoteluri pe Litoral, intentioneaza sa contracteze un credit bancar de 1,25 milioane de euro pentru constructia a doua blocuri in Navodari si mansardarea a altor cinci blocuri din oras, relateaza Mediafax. O
Firma Perla Majestic, care detine mai multe hoteluri pe Litoral, intentioneaza sa contracteze un credit bancar de 1,25 milioane de euro pentru constructia a doua blocuri in Navodari si mansardarea a altor cinci blocuri din oras, relateaza Mediafax. O parte din credit, in valoare de un milion de euro, va fi utilizat pentru mansardarea a cinci blocuri si finalizarea a doua blocuri din statiunea Navodari, potrivit unui anunt al firmei transmis luni Rasdaq. Diferenta de 250.000 de euro va fi folosita pentru emiterea de catre banca de scrisori de garantie in favoarea Biroului de Turism pentru Tineret, cu scadenta maxima pana la 14 luni. Creditul va fi garantat cu un teren din vecinatatea hotelului Perla din Mamaia, folosit ca parcare, hotelul in sine fiind deja ipotecat pentru doua facilitati de credit de 2,5 milioane de euro, respectiv 4 milioane de euro. Potrivit comunicatului, Perla Majestic va returna bancii minimum 150.000 de euro pe luna, bani care vor proveni din vanzarea apartamentelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.