Polifenolii din ceaiul verde pot ajuta la prevenirea maladiei Parkinson, se arata intr-un studiu publicat de un grup de medici chinezi. Aceasta maladie conduce la distrugerea centrilor nervosi, in acest moment fiind considerata incurabila. Potrivit d
Polifenolii din ceaiul verde pot ajuta la prevenirea maladiei Parkinson, se arata intr-un studiu publicat de un grup de medici chinezi. Aceasta maladie conduce la distrugerea centrilor nervosi, in acest moment fiind considerata incurabila. Potrivit doctorului Baolu Zhao toate tratamentele existente in acest moment au foarte multe efecte adverse. Cercetatorul a aratat ca polifenolii din ceaiul verde inhiba dezvoltarea maladiei, protejand neuronii, odata cu martirea cantitatii consumate. Lumea medicala a salutat acesta descoperire, considerand-o un mare castig, mai ales ca ceaiul verde este un produs foarte popular in intreaga lume.
Medicii chinezi incearca extragerea polifenolilor din ceai pentu a crea un medicament care sa vina in sprijinul celor predispusi la maladia Parkinson, dar si celor care sufera deja de aceasta boala. (C.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.