AziBERD prezinta noul director pentru Romania, Claudia Pendred (Hotel Hilton, Sala Enescu, Str. Episcopiei nr. 1-3)Ministerul Economiei si Finantelor organizeaza o dezbatere cu tema “Sectorul Energetic - un bilant al anului 2007 si actiuni pent
AziBERD prezinta noul director pentru Romania, Claudia Pendred (Hotel Hilton, Sala Enescu, Str. Episcopiei nr. 1-3)Ministerul Economiei si Finantelor organizeaza o dezbatere cu tema “Sectorul Energetic - un bilant al anului 2007 si actiuni pentru 2008 (Medias, Complex Bazna)Se deschide "Targul de iarna Timisoreana" (Parcul Moghioros)Termen in procesul in care Vadim Benyatov Don este trimis in judecata de procurorii DIICOT, pentru initierea si constituirea unui grup infractional organizat cu caracter transnational si pentru spionaj, in legatura cu privatizarile unor societati romaneDeputatul PD, Petru Movila, membru supleant al Delegatiei Parlamentului Romaniei al AP OSCE, si deputatul Grupului parlamentar al Minoritatilor nationale, Aledin Amet, participa la Misiunea internationala de observare a alegerilor parlamentare din Republica KirghiztanVernisajul expozitiei "O campanie pentru protejarea copiilor abandonati" (Galeria ARTIS)MaineCompania aeriana Blue Air lanseaza o noua cursa, pe ruta Bacau - Paris Beauvais, zborurile urmand sa aiba loc in zilele de miercuri si vineriData dupa care Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei va adopta o decizie privind o eventuala majorare a pretului energiei electrice furnizate populatiei cu 2-3%, la 1 ianuarie 2008, cresterea putand fi amanata pentru 1 aprilieConventia nationala extraordinara a PD (Palatul Parlamentului, sala A. I. Cuza)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.