„Gardianul“ impreuna cu Editura Albatros va ofera, incepand  din 17 decembrie, „Bucurestii de altadata“, de Constantin Bacalbasa, editia completa, inclusiv „Capitala sub ocupatia dusmanului“. In contextul in
„Gardianul“ impreuna cu Editura Albatros va ofera, incepand din 17 decembrie, „Bucurestii de altadata“, de Constantin Bacalbasa, editia completa, inclusiv „Capitala sub ocupatia dusmanului“. In contextul in care lectura a ajuns un lux si editarea o aventura a cartii, dorim sa sustinem, prin acest parteneriat, noua deviza a Editurii Albatros: „Cultura a coborat in strada!“. La chioscurile Rodipet, fiecare volum al seriei vi se ofera cu 10 lei, adica la jumatate de pret, doar daca achizitionati ziarul „Gardianul“.

la primul mare miting aviatic Al treilea volum scris de Constantin Bacalbasa despre „Bucurestii de altadata“ face referire la perioada 1901-1910.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.