Compania aeriana low-cost Blue Air, in colaborare cu lantul de magazine Penny Market, ofera pe parcursul lunii decembrie celor interesati, la pretul de 189 de lei cu toate taxele incluse, cardul promotional "our way". Achizitionarea acestui card ofer
Compania aeriana low-cost Blue Air, in colaborare cu lantul de magazine Penny Market, ofera pe parcursul lunii decembrie celor interesati, la pretul de 189 de lei cu toate taxele incluse, cardul promotional "our way". Achizitionarea acestui card ofera beneficiarilor un zbor la un cost imbatabil, din Bucuresti, Arad sau Bacau spre destinatii europene cum sunt Anglia, Germania, Italia, Portugalia sau Spania. Cumpararea biletului la pret redus, se poate efectua in perioada 07 - 28 ianuarie 2008, perioada aleasa pentru a calatori putand fi stabilita intre 01 februarie si 31 martie 2008. Rezervarea tichetului de calatorie se realizeaza prin intermediul unui Call Center, cumparatorul urmand a verifica disponibilitatea locurilor pentru destinatia dorita, si a comunica data calatoriei si codul inscris pe cardul procurat.
Detaliile despre promotie pot fi obtinute accesand direct site-ul companiei aeriene.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.