Banca centrala olandeza a incercat sa previna preluarea si impartirea grupului bancar ABN Amro, care a fost achizitionat in octombrie de un consortiu condus de Royal Bank of Scotland, a anuntat ieri un cotidian olandez, citat de Reuters. Presedintele
Banca centrala olandeza a incercat sa previna preluarea si impartirea grupului bancar ABN Amro, care a fost achizitionat in octombrie de un consortiu condus de Royal Bank of Scotland, a anuntat ieri un cotidian olandez, citat de Reuters. Presedintele bancii centrale olandeze, Nout Wellink, s-a opus cu fermitate planurilor consortiului, care dorea sa imparta in trei banca olandeza si a incercat sa stranga sprijin politic pentru a stopa aceasta operatiune, a anuntat cotidianul olandez Het Financieele Dagblad, informeaza NewsIn. Conform acordului de preluare, operatiunile ABN vor fi impartite in trei diviziuni care vor fi preluate de RBS, Banca Santander si Fortis.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.