AAA Auto Group N.V. a obtinut 32 milioane de euro prin emisiunea de actiuni proprii. Aceste fonduri sunt utilizate acum pentru a pregati continuarea extinderii. "Principalul motiv al intrarii pe Bursele din Praga si Budapesta a fost obtinerea de noi
AAA Auto Group N.V. a obtinut 32 milioane de euro prin emisiunea de actiuni proprii. Aceste fonduri sunt utilizate acum pentru a pregati continuarea extinderii. "Principalul motiv al intrarii pe Bursele din Praga si Budapesta a fost obtinerea de noi fonduri pentru dezvoltarea in continuare a AAA Auto Group. Acestea sunt importante atat pentru intarirea pozitiei pe pietele existente, cat si pentru planurile de dezvoltare in zone noi, cu potential ridicat de crestere, in particular in Rusia si Ucraina", a spus Anthony James Denny, Managing Director al AAA AUTO Group. Pasii urmatori ai extinderii vor duce probabil catre Rusia, Ucraina si posibil catre alte tari ale CSI. Pietele din Balcani sunt de asemenea potentiale tinte ale investitorilor, totusi noi vedem un potential de crestere mai mare in Rusia si tarile din jur", a spus A.J. Denny. Prin emiterea de noi actiuni, AAA Auto Group N.V., compania olandeza care detine AAA Auto, a obtinut un total de 32 milioane euro. In prezent, fondurile obtinute in urma subscrierii sunt folosite atat pentru sprijinirea procesului de dezvoltare, cat si pentru optimizarea fluxurilor de capital lichid in cadrul grupului si sunt valorificate prin instrumentele specifice ale pietelor financiare. Dupa derularea cu succes a procesului de IPO si intrarea pe piata primara a Prague Stock Exchange - SPAD, actiunile AAA Auto Group N.V. vor fi in fata unui nou moment istoric. Incepand cu 27 decembrie, acestea vor fi incluse in indexul PX 50. Din 5 decembrie, vor figura in alt index, PX GLOB.
In afara de continuarea extinderii, AAA AUTO Group doreste sa se concentreze anul viitor pe cresterea eficientei si profitabilitatii. Centrele deschise in 2007 vor sprijini o imbunatatire pe mai departe a indicatorilor de profitabilitate. "Investitia in actiunile AAA Auto Group N.V., care este perceputa in mod predominant in functie de potentialul de crestere pe termen lung, va putea astfel produce primele rezultate, sub forma cresterii pretului si a veniturilor actionarilor", a subliniat A.J. Denny.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.