Stelistul Zaharia i-a marcat primul gol lui Arsenal, pe teren propriu, in acest sezon al Ligii Campionilor, dar echipa lui Marius Lacatus a fost invinsa miercuri cu acelasi scor ca in toate deplasarile sale din Grupa H, 2-1, dupa ce englezii au inscris primii prin Diaby si Bendtner.

Zaharia a fost autorul primului gol primit de Arsenal pe teren prorpiu in acest sezon al Ligii Campionilor, dupa ce englezii reusisera sa castige primele doua jocuri din grupa cu Sevilla si Slavia Praga, cu 2-0, respectiv 7-0.

Steaua a reusit sa marcheze in fiecare deplasare din acest sezon al Ligii Campionilor, dar a fost de fiecare data invinsa la limita, cu scorul 2-1. In schimb, pe propriul teren Steaua a marcat doar o data, prin Vali Badea, in egalul cu Slavia Praga. Ros-albastrii au incheiat grupa cu un singur punct, obtinut pe propriul teren contra celor de la Slavia Praga, scor 1-1, si a pus capat astfel unui sir de trei calificari consecutive in primavara europeana.

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lacatus, a declarat, dupa meci, ca echipa sa ar fi meritat mai mult in acest sezon al Ligii Campionilor si ca are nevoie de jucatori care "sa-si doreasca marea performanta".

"In prima repriza ne-am respectat prea mult adversarul, iar in partea secunda am evoluat mai bine si am reusit si sa marcam. Avand in vedere ca adversarii au ratat foarte multe ocazii, in special in prima parte, rezultatul este just, chiar daca Steaua ar fi putut egala pe final", a declarat Marius Lacatus miercuri, dupa meciul Arsenal-Steaua, scor 2-1.

"Pacat ca nu am putut castiga meciul de acasa, cu Slavia. Cu mai multa atentie s-ar fi putut face mai mult. Sa speram ca la anul vom avea o evolutie mult mai buna", a mai adaugat tehnicianul stelist.

In final, Lacatus a refuzat sa anunte jucatorii de care Steaua se va desparti in iarna, dar a admis faptul ca ros-albastrii au nevoie de schimbari. "Sigur este nevoie de sange proaspat, de jucatori care sa-si doreasca marea performanta", a spus antrenorul..