De ce "Amintiri"? Sunteti la inceput de drum, chiar daca au trecut 12 ani de la formarea trupei...
Am spus mereu ca in cele din urma ramanem doar cu amintirile. Totul trece, dar amintirile frumoase raman. Asa ca am adunat in patru cd-uri si o c
De ce "Amintiri"? Sunteti la inceput de drum, chiar daca au trecut 12 ani de la formarea trupei...
Am spus mereu ca in cele din urma ramanem doar cu amintirile. Totul trece, dar amintirile frumoase raman. Asa ca am adunat in patru cd-uri si o carte toate amintirile acestor primi 12 ani. Consideram ca a trecut o etapa din viata noastra, iar o alta abia incepe. Speram sa fie cel putin la fel de creativa si sa ne tina cat mai aproape de fanii nostri.
Era un zvon ca va veti apuca sa faceti versuri in engleza si o muzica mai comerciala...
Noi vom canta intotdeauna in romaneste, pentru ca traim aici, limba noastra este romana, iar fanii nostri vorbesc, ca si noi, aceeasi limba. Cat despre comercial, nu vom canta nici punk, nici alternativ, vom merge tot pe heavy metal, stilul care ne place si care ne-a consacrat.
Credeti ca piata romaneasca este pregatita pentru produse de acest gen, ca box-setul vostru?
Nu. Nu cred. Tocmai asta este motivul pentru care am ales ca acest produs sa apara intr-o editie limitata, doar 1000 de exemplare, ceea ce cred ca il face cumva "de colectie".
Cum aveti de gand sa promovati acest produs? Ceva special?
In general, trupele de rock nu prea au acces pe la posturile tv sau de radio, asa ca singura varianta ramane sa-l promovam prin concerte. In toata tara. Cat despre ceva special... toate concertele TROOPER sunt speciale. Am pus un pariu cu mine si inca il mentin: acest box-set nu va mai apuca anul nou. S-a dat mult mai bine decat ma asteptam.
Un cuvant de incheiere pentru prietenii formatiei...
Multumim pentru fiecare zi din acesti 12 ani. Speram ca anul 2008 o sa fie mai bun si mai incarcat de muzica buna decat 2007. Iar 2008 va aduce si un nou album TROOPER, este noul inceput de care spuneam... (B.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.