Romania si Germania au jucat un meci ciudat la Campionatul Mondial de handbal rezervat nationalelor feminine. Tricolorelor le trebuia un egal, iar nemtoaicele aveau nevoie de o infrangere pentru a juca impotriva Angolei in sferturile de finala ale c
Romania si Germania au jucat un meci ciudat la Campionatul Mondial de handbal rezervat nationalelor feminine. Tricolorelor le trebuia un egal, iar nemtoaicele aveau nevoie de o infrangere pentru a juca impotriva Angolei in sferturile de finala ale competitiei. Pana la urma, Germania a castigat, chiar daca a pierdut pe tabela de marcaj, 24-32. Ca de obicei, am fost mai fraieri. Adversarul a mimat jocul, iar noi “am profitat” si le-am dat gol dupa gol. Drept rasplata, vom juca in urmatoarea faza cu nationala tarii gazda, Franta, iar Germania va avea ca adversar echipa africana. Ciudat, dar handbalistele romane erau foarte fericite la finalul intalnirii cu nemtoaicele. “Am demonstrat ca suntem o forta. Noi jucam fiecare meci la victorie”, a fost discursul general. Gheorghe Tadici parca era si el in transa, desi ar fi trebuit sa fie nemultumit de rezultat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.