Sharp, al treilea mare producator de televizoare cu ecrane LCD din lume, dupa Samsung si Sony, a solicitat Tribunalului central din Seul aprobarea cererii de despagubiri si interzicerea productiei si vanzarii in Coreea de Sud a produselor realizate d
Sharp, al treilea mare producator de televizoare cu ecrane LCD din lume, dupa Samsung si Sony, a solicitat Tribunalului central din Seul aprobarea cererii de despagubiri si interzicerea productiei si vanzarii in Coreea de Sud a produselor realizate de compania Samsung Electronics cu incalcarea patentelor proprii. In multe situatii anterioare, reactia acuzatilor la procesele initiate de companii asiatice de produse electronice a fost lansarea unei contraactiuni similare. Procesul dintre companiile asiatice de tehnologie intensifica actiunile de protectie a drepturilor de proprietate intelectuala in lumea companiilor producatoare de electronice, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.