Al 11-lea hypermarket Carrefour din Romania si al 6-lea din afara Capitalei se deschide azi in cadrul Centrului Comercial "European Retail Park Braila", anunta un comunicat de presa al companiei. Investitia in hypermarketul Carrefour Braila a fost de
Al 11-lea hypermarket Carrefour din Romania si al 6-lea din afara Capitalei se deschide azi in cadrul Centrului Comercial "European Retail Park Braila", anunta un comunicat de presa al companiei. Investitia in hypermarketul Carrefour Braila a fost de aproximativ 20 de milioane de euro.
Amplasat pe soseaua de centura sud a orasului Braila, pe E 577 si la intersectia strazii "Calea Calarasilor" cu aceasta, Carrefour Braila este situat la 2 minute de primele locuinte si reprezinta un proiect comercial important in dezvoltarea orasului.
Situat intr-o zona cu un puternic potential de dezvoltare, el va constitui cu siguranta un veritabil pol de atractie pentru consumatorii din Braila, Galati si celelalte zone apropiate, propunand produse si servicii la cel mai bun raport calitate -pret. Pe o suprafata de 13.000 mp, Carrefour pune in practica si in Braila conceptul comercial inovator care corespunde asteptarilor consumatorilor din aceasta zona a Romaniei: un hypermarket Carrefour cu o suprafata de vanzare de 8.000 mp. Centrul comercial include o galerie comerciala de 2.000 mp, spatioasa si luminoasa, un mall de 9.000 mp, un magazin de tipul "do-it-yourself " si un magazin de electronice si electrocasnice. Hypermarketul a fost creat conform principiilor si valorilor grupului Carrefour, cele mai mici preturi din Romania.
Pentru Carrefour Braila au fost create 630 de noi locuri de munca, iar de la infiintarea sa, Carrefour Romania a facut deja peste 6.800 de angajari. La finele anului 2007, Carrefour va avea peste 7.000 de angajati.
Cu acest nou proiect, Carrefour ramane fidel politicii sale de expansiune in Romania si dorintei sale de a implanta valori ca traditia si calitatea la preturi exceptionale in cat mai multe orase din tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.