Viceprimarul Capitalei, Ionut Popa, este aproape mazilit din noua formatiune rezultata prin unirea dintre PD si PLD. Acesta a fost urecheat serios la inceputul acestei saptamani, dupa ce la conducerea PD-ului a ajuns informatia ca ar fi controlat de
Viceprimarul Capitalei, Ionut Popa, este aproape mazilit din noua formatiune rezultata prin unirea dintre PD si PLD. Acesta a fost urecheat serios la inceputul acestei saptamani, dupa ce la conducerea PD-ului a ajuns informatia ca ar fi controlat de pesedistul Marian Vanghelie. Ionut Popa ar fi trebuit sa fie noul presedinte al filialei PD sector 5 si viitorul canditat la primaria aceluiasi sector. Dupa discutiile de luni seara, Popa a fost informat ca nu mai primeste niciuna dintre aceste favoruri si chiar i s-a sugerat sa demisioneze din postul de viceprimar. Cel care a comunicat aceste decizii a fost Vasile Blaga, insa surse din partid ne-au informat ca dispozitia a venit direct de la Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.