Compania Primex, cu domeniul de activitate in retailul cu produse electronice, electrocasnice si IT&C, are intentia sa deschida anul viitor circa 15 magazine Teknosa, in urma unor investitii de cel putin noua milioane de dolari in 2008, informeaz
Compania Primex, cu domeniul de activitate in retailul cu produse electronice, electrocasnice si IT&C, are intentia sa deschida anul viitor circa 15 magazine Teknosa, in urma unor investitii de cel putin noua milioane de dolari in 2008, informeaza Mediafax. Compania opereaza sapte magazine Teknosa, in care a investit 5,6 milioane de dolari, primul fiind deschis in decembrie 2006, si 44 de magazine Cosmo. "Obiectivul nostru pentru 2008 este de a detine 7-8% din piata", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al Primex, Gyorgy Baba. Compania controlata de grupul turc Sabanci si-a revizuit in scadere afacerile programate pentru 2007, de la 50 de milioane de dolari la 40 de milioane de dolari. In 2006, Primex a avut o cifra de afaceri de 33,2 milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.