Dupa o lunga perioada de incertitudine, timp in care a tot incercat din rasputeri sa revina la forma sportiva care a consacrat-o, gimnasta Catalina Ponor a anuntat conducerea FRG ca renunta la activitatea competitionala. "Am vorbit la telefon si m-a
Dupa o lunga perioada de incertitudine, timp in care a tot incercat din rasputeri sa revina la forma sportiva care a consacrat-o, gimnasta Catalina Ponor a anuntat conducerea FRG ca renunta la activitatea competitionala. "Am vorbit la telefon si m-a anuntat ca s-a hotarat sa se retraga. Aceasta este decizia ei. Nu cred ca se va mai razgandi. Mi-a spus ca a facut niste investigatii medicale. Nu sunt niste diferente mari fata de ce a avut inainte, dar totusi un pic de evolutie exista si a preferat sa nu-si mai asume riscul", a declarat presedintele FRG, adaugand ca este greu de presupus ce va face tripla campioana olimpica in continuare. "Din punctul meu de vedere este o pierdere pentru gimnastica romaneasca, pentru ca speram sa poata contribui in continuare la activitatea din gimnastica si ar fi fost utila, dar nu sunt lucruri care depind doar de noi. Viata merge inainte", a mai spus Stoica. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.