Cine n-a vazut editia din „Povestiri de noapte" care-a avut-o ca protagonista pe Pamela de Romania nici nu stie - vorba lui Dan Diaconescu din Caracal - ce a pierdut.

O sa afle insa, in cele ce urmeaza, de la mine. Pamela de Romania e o tipa din Brasov care seamana cu Pamela Anderson la chip si cu Alina Plugaru la atitudine. In buletin o cheama Gilda si are, fireste, un iubit cu foarte multi bani. Cu care sta, exact cum v-ati fi asteptat, din dragoste. Am vazut-o pe Pamela in urmatoarele ipostaze: plimbindu-se cu masina logodnicului, la masaj, la interviu si la o filmare intr-un bazin cu apa fierbinte.

Balaceala in apa fierbinte a fost urmata de o intilnire a Pamelei cu o galeata de gheata, din care a extras citeva cuburi si si le-a plimbat pe trup. Comentariul acestei scene m-a marcat pe viata: „Dupa o baie fierbinte, tot ce-si mai poate dori Gilda e niste gheata. S-o topeasca si pe-asta, asa cum face cu privirile si cu viata tuturor". Nu mai am replica, va spun sincer. Tot ce mai pot adauga la cele ce v-am povestit e un citat din insasi Gilda de Romania: „Mi-ar fi placut sa am ochii albastri, dar imi sta bine si cu ei caprui".

Si-nca una cu „Dansez pentru tine", ca am impresia ca s-a-ncheiat sezonul si cine stie cind o sa mai avem fericita ocazie… Am observat o chestie: Iulia Vintur se cam fereste de Stefan Banica jr. La ultima editie, el o tot chema linga el, iar ea se ascundea pe dupa alti cetateni prezenti in platou, gingurind un timid „Lasa, stau aici, linga Cristi!".

Deci e clar ce s-a intimplat. Iulia s-a documentat un pic pe net si a aflat ca femeile gravide sint mai impulsive. Si ca se controleaza mai greu decit alea neinsarcinate, atunci cind le apuca vreo pandalie.