FINAL DE FINALA
Cei mai importanti oameni din fotbal si cele mai frumoase fete din Romania au venit la Rin Grand Hotel, miercuri seara, pentru un dublu eveniment: Gala Fotbalului Romanesc 2007 si Miss Romania 2007. Semifinala a avut loc
FINAL DE FINALA
Cei mai importanti oameni din fotbal si cele mai frumoase fete din Romania au venit la Rin Grand Hotel, miercuri seara, pentru un dublu eveniment: Gala Fotbalului Romanesc 2007 si Miss Romania 2007. Semifinala a avut loc cu o seara inainte, iar in marea finala au ramas 20 de concurente. Juriul, format din specialisti in moda si modeling din tara si din strainatate, a avut dificila misiune de a o desemna pe cea mai frumoasa dintre cele mai frumoase.   FASHION SHOW BOTEZATU. Evenimentul le-a avut in lista de amfitrioane ale serii pe Claudia Neghina, dar si pe nelipsita Monica Columbeanu. Pentru titlul de "Miss Romania" s-au "razboit" 20 de fete venite din toata tara. Lupta a fost foarte stransa. Miza? Primele alese vor avea posibilitatea sa-si inceapa o cariera in lumea modelingului international. Fetele au etalat tinute si accesorii purtand semnatura renumitilor designeri Catalin Botezatu, Zina Dumitrescu, Laura Olteanu si Mihai Albu. De altfel, creatorii amintiti le-au instruit pe fete inainte de a intra in scena. In cadrul evenimentului, Catalin Botezatu a prezentat o colectie spectaculoasa, iar  Marcel Pavel a fost invitat sa sustina un recital.   CELE MAI... Miss Romania 2007 a fost aleasa Alexandra Iacob din Iasi. Bruneta zice ca e o fire romantica si ca ii plac romanele de dragoste. Alexandra nu este la prima aparitie in lumea Miss-urilor: a mai castigat titlul de Miss Europa Junior (in 2005, in Cehia) si semifinala Miss FTV, eveniment desfasurat pe imensul iaht FTV Boat, in aceasta vara.   Inginerie Cine este noua frumusete a Romaniei? Are 21 de ani, e nascuta in zodia Fecioarei si e studenta la Drept si la Litere. A terminat Liceul "Miron Costin" din Iasi, apoi a intrat la doua facultati: la Litere si la Inginerie Textila. Va continua doar cu Dreptul si Literele, fiindca are prea multe pe cap (acum si coronita de Miss). Nu e doar frumoasa, dar cunoaste si tainele boxului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.