La anul, in august   Pe langa tot felul de zvonuri, calendarul marilor concerte sigure din 2008 prinde contur, cea mai recenta confirmare venind de la Emag!c Entertainment. Legendara trupa heavy-metal Iron Maiden (foto) va concerta la Bucure
La anul, in august   Pe langa tot felul de zvonuri, calendarul marilor concerte sigure din 2008 prinde contur, cea mai recenta confirmare venind de la Emag!c Entertainment. Legendara trupa heavy-metal Iron Maiden (foto) va concerta la Bucuresti la  4 august 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul), show inclus in turneul "Somewhere Back in Time". In februarie viitor, celebrul grup britanic va lansa un dublu DVD, "Live After Death", care cuprinde imagini filmate in a€™85, in timpul concertelor sold-out de la Long Beach Arena din Los Angeles. Pentru ca "Live After Death" nu a fost disponibil in ultimii 15 ani, aceasta reeditare este asteptata de fanii din intreaga lume. O data cu lansarea DVD-ului, Maiden va incepe un nou turneu mondial, "Somewhere Back in Time", in care va prezenta cel mai elaborat si spectaculos show al sau din toate timpurile. 50-180 LEI. Dickinson & Co vor canta in special piesele  anilor a€™80, concertele avand loc pe legendara scena egipteana din Powerslave Tour. Trupa de top a genului heavy-metal, Iron Maiden a inregistrat 14 albume, vandute in 70 de milioane de exemplare. Biletele costa 50, 75, 130, 180, respectiv 240 de lei VIP si au fost puse deja in vanzare (!) pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.