Celebra trupa de baschet demonstrativ va incasa 50.000 de dolari pe show.

Harlem Globetrotters va sustine in luna martie reprezentatii in Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara, a declarat presedintele FR de Baschet, Carmen Tocala.
Celebra trupa de baschet demonstrativ va incasa 50.000 de dolari pe show.

Harlem Globetrotters va sustine in luna martie reprezentatii in Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara, a declarat presedintele FR de Baschet, Carmen Tocala. Spectacolele se vor desfasura in 17 martie, la Bucuresti (in Sala Polivalenta), 18 martie - Sibiu, 19 martie, - Cluj-Napoca si 20 martie - Timisoara. Initial s-a vorbit doar de trei spectacole in Romania, dar in ultimul moment americanii, care vor sosi in Romania in 16 martie, au fost convinsi sa aiba o reprezentatie si la Timisoara.

"Sint convinsa ca se va umple Sala Polivalenta. Harlem Globetrotters au mai fost in Romania o singura data, in urma cu 40 de ani, pe Stadionul Republicii, care a fost plin. Se implinesc exact 40 de ani, de aceea i-am si invitat. Chiar ziceam ca o data la 40 de ani ne permitem sa ii aducem in Romania", a declarat, pentru MEDIAFAX, Carmen Tocala.

Oficialul FRB a adaugat ca aducerea Harlem Globetrotters la Bucuresti costa peste 200.000 de dolari. "Onorariul agentiei cu care lucreaza Harlem Globetrotters, pe spectacol, este de 50.000 de dolari. Si este un onorariu mic. L-au stabilit pe cel mai mic, tocmai pentru ca noi nu avem sali foarte mari, ca altfel ei iau procente si din incasari si sponsorizari. Costurile sint suportate de federatie, dar bani vin si de la sponsori si din incasarile de la bilete, ca nu ne-am putea permite altfel. Pe linga onorariu, mai sunt o multime de alte cheltuieli, cu cazarea, cu transportul", a afirmat Tocala. Biletele se vor pune in vinzare de joi, iar preturile sunt diferentiate, media fiind de 50 de lei, a precizat presedintele FRB.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.