Liverpool si Real Madrid au castigat cu stil in ultima etapa a grupelor Ligii Campionilor si s-au calificat in optimile de finala.
Marti seara s-au incheiat meciurile din grupele A, B si C, plus D-ul, terminat de saptamana trecuta, la finalul a
Liverpool si Real Madrid au castigat cu stil in ultima etapa a grupelor Ligii Campionilor si s-au calificat in optimile de finala.
Marti seara s-au incheiat meciurile din grupele A, B si C, plus D-ul, terminat de saptamana trecuta, la finalul acestora decizandu-se echipele care merg in primavara Ligii Campionilor. Astfel, Liverpool avea nevoie de o victorie la Marseille, cu Olympique, pentru a ajunge in optimi, Real la fel cu Lazio, dar pe teren propriu. Ambele echipe si-au respectat blazonul si s-au impus intr-o maniera categorica, daca privim doar evolutai scorurilor. Astfel, britanicii aveau 2-0 in Franta inca din minutul 11, dublandu-si avantajul pana la finalul intalnirii, iar Real Madrid conducea cu 3-0 in minutul 36, primind un gol abia in final. Inaintea meciurilor de aseara, cand urma sa fie stabilite si ultimele doua calificate, s-au desemnat primele 14 echipe care merg in optimi: Manchester United, Arsenal, FC Barcelona, FC Sevilla, AS Roma, Internazionale Milano, AC Milan, Chelsea, Celtic Glasgow, Liverpool, FC Porto, Schalke 04, Real Madrid si Olympiakos Pireu. Practic, cu exceptia Valenciei si a lui Werder Bremen, toate favoritele merg mai departe, asa cum s-a imtamplat si anul trecut, Liga aratandu-se, inca o data, o palarie prea mare pentru echipele din estul Europei si, in general, pentru "intrusi" gen Rosenborg sau Marseille. (B.G.)
Rezultate si marcatori
Grupa A
OL. MARSEILLE - FC LIVERPOOL
0-4 (0-2)
Gerrard 4, Torres 11, Kuyt 48,
Babel 90A1
FC PORTO - BESIKTAS 2-0 (1-0)
Lucho Gonzalez 44, Quaresma 62
Clasament: 1. Porto 11p; 2. Liverpool 10p; 3. Marseille 7p; 4. Besiktas 6p.
Grupa B
CHELSEA - VALENCIA 0-0
SCHALKE 04 - ROSENBORG 3-1 (3-1)
Asamoah 12, Rafinha 19, Kuranyi 36 / Kone 23
Clasament: 1. Chelsea 12p; 2. Schalke 8p; 3. Rosenborg 7p; 4. Valencia 5p.
Grupa C
REAL MADRID - LAZIO ROMA 3-1 (3-0)
Baptista 13, Raul 15, Robinho 36 / Pandev 80
OLYMPIAKOS PIREU - WERDER BREMEN 3-0 (2-0)
Stoltidis 12, 74, Kovacevici 70
Clasament: Real 11p; 2. Olympiacos 11p; 3. Werder 6p; 4. Lazio 5p.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.