Investitia a suplimentat parcarea cu 1000 de locuri
Aceasta se va desfasura pe 14 niveluri si 31.000 mpDupa doi ani de la lansare, si la un an de la achizitionarea de catre fondul de investitii APN/UKA European Retail Trust, City Mall beneficiaz
Investitia a suplimentat parcarea cu 1000 de locuri
Aceasta se va desfasura pe 14 niveluri si 31.000 mpDupa doi ani de la lansare, si la un an de la achizitionarea de catre fondul de investitii APN/UKA European Retail Trust, City Mall beneficiaza de lansarea unei parcari noi care i-a costat pe investitori 13 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Constructia care se desfasoara pe o suprafata de 31.000 mp, dispusi pe 14 niveluri (subsol, parter, mezanin si 11 etaje), are doua functii majore si anume cea de parcare si cea de comert. Zona de parcare ocupa 25.757 mp si cuprinde parcarea propriu-zisa cu o capacitate de 1.000 locuri, desfasurata pe 10 etaje, ultimul etaj fiind destinat amenajarii unei terase.Zona de comert a parcarii, o prelungire a spatiului comercialZona de comert a parcarii este practic o prelungire a spatiului comercial al City Mall si va oferi: servicii financiare prin intermediul celor 4 banci care se afla dispuse la parter, servicii de retail si servicii de entertainment.
Cladirea parcarii beneficiaza de 4 ascensoare rapide, de rampe de acces duble, fiind, conform reprezentantilor City Mall, una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti. Accesul din parcare in cladirea mall-ului se realizeaza printr-o pasarela pietonala suspendata, o pasarela unica in Romania, proiectata de o firma de arhitectura romaneasca.
Noii chiriasi acopera zone de interes variate: 4 banci (BCR, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, Emporiki Bank), 1 supermarket Billa,1 Cazinou Max Bet, 1 magazin Domo, magazinul Hondos (beauty & style) si 2 noi chiriasi in zona de Food Court - Avi Chicken si cafeneaua Moccarabia. Se estimeaza ca la sfarsitul lunii ianuarie 2008, toate aceste locatii vor fi deschise.Victoria Holding mizeaza pe un trafic sporit cu 150% in luna decembrieNumai in luna decembrie reprezentantii City Mall au investit peste 200.000 de euro in redecorarea, promovarea mall-ului si in organizarea de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna. Reprezentantii Victoria Holding estimeaza ca traficul va creste in luna decembrie cu 150%, City Mall propunandu-si sa ofere clientilor sai combinatia optima intre shopping, distractie si petrecerea timpului liber, precum si servicii variate - de la banci, magazine foto, entertainment , restaurante si cafenele, pana la spalatorie, self care etc. Pentru anul ce urmeaza, reprezentantii City Mall isi propun sa atraga chiriasi noi, sa diversifice zona de entertainment si sa creasca traficul. Potrivit acestora, pentru prima jumatate a anului 2008, City Mall a alocat bugete generoase pentru comunicare si peste 300.000 de euro numai in redecorare si semnalizare.
In afara de oferta pentru consumatorul direct, City Mall va deveni in 2008 un spatiu de publicitate atractiv pentru advertiserii din Bucuresti atat pe outdoor, cat si pe indoor, datorita extinderii spatiului de expunere. City Mall se afla in proprietatea fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust prin compania Victoria Holding, administratorul direct al mall-ului, beneficiind de experienta internationala a fondului care gestioneaza 35 de mall-uri cu peste 800 de chiriasi in intreaga lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.