Tara organizatoare a Jocurilor Olimpice din 2008 nu poate avea participanti in competitia ecvestra, doarece are jochei, dar nu si bani suficienti pentru a sa cumpara caii necesari in concursuri, informeaza co

Tara organizatoare a Jocurilor Olimpice din 2008 nu poate avea participanti in competitia ecvestra, doarece are jochei, dar nu si bani suficienti pentru a sa cumpara caii necesari in concursuri, informeaza cotidianul Marca.

China poate avea sportivi in toate competitiile din cadrul Jocurilor Olimpic, deoarece este tara oraganizatoare. Prezenta Chinei in concursurile ecvestre nu este insa posibila decit pentru doi jochei, singurii care au si cai.

China are la dispozitie sase locuri pentru aceste concursuri, dar cu 20 de zile inainte de data limita pentru inscriere pe liste sint doar cei doi jochei. Un cal care sa indeplineasca standardele Olimpice costa sute de mii dolari si poate ajunge chiar la un milion. Singurii concurenti din partea Chinei care s-au inscris pe listele Federatiei Ecvestre Internationale si care pot participa la Olimpiada sunt Hua Tian si Liu Lina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.