Rock and roll - Doua recitaluri, la Bucuresti si Timisoara
Cele doua show-uri din Romania sunt incluse in turneul international de promovare a noului album, "Now Listen", aparut in primavara acestui an. La Polivalenta, pretul biletelor e
Rock and roll - Doua recitaluri, la Bucuresti si Timisoara
Cele doua show-uri din Romania sunt incluse in turneul international de promovare a noului album, "Now Listen", aparut in primavara acestui an. La Polivalenta, pretul biletelor e cuprins intre 70 si 300 de lei.  Cel care a incantat o lume intreaga cu hituri ca "Marie, Marie", "Green Door", "Oh, Julie" sau "Merry Christmas Everyone" soseste saptamana viitoare la Bucuresti, unde va sustine primul sau concert din Romania, marti seara la Polivalenta, cu incepere de la ora 20:00. Peste doua zile, Shakina€™ Stevens va canta la Timisoara, concertele fiind organizate de Media Services Events. Managementul lui Shakina€™ Stevens a optat pentru cazarea la un hotel de cinci stele din Bucuresti, insa a solicitat maxima discretie asupra locatiei unde vor fi cazati artistul si echipa sa. Staff-ul lui Shakina€™ Stevens fiind compus din 18 persoane, organizatorii au rezervat 15 camere single si trei apartamente de lux. Mare iubitor de arta, Shakina€™ a fost "programat" sa viziteze Casa Poporului, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Arta si altele. "Am cantat in multe tari din lume si, pentru ca in Romania vin pentru prima oara, am un sentiment deosebit de placut, mai ales ca am fost invitat intr-un loc unde oamenii imi iubesc muzica."   Pentru ca suntem in preajma Craciunului, cu siguranta Stevens va include in recitalul sau si celebrul "Merry Christmas Everyone". Hitul a fost inregistrat impreuna cu Band Aid (trupa de artisti britanici si irlandezi fondata in 1984 de Bob Geldof si Midge Ure) si, avand vanzari uriase, a "produs" bani pentru o cauza nobila: inlaturarea foametei in Etiopia. Biletele costa 70, 100, 120, 150, 200 si 300 de lei, fiind disponibile in Bucuresti la Sala Palatului, Sala Polivalenta, magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 1 si 2. In Timisoara, acestea se pot achizitiona de la casele de bilete.   Caritate Intre 13 si 16 decembrie, Shakina€™ Stevens participa la "Rock with Laughter", eveniment de caritate patronat de Jasper Carrott. Alaturi de el au fost invitati in acest an Chris de Burgh, Jamelia si The Manfreds. Fondurile adunate la spectacolul "Rock with Laughter" vor fi donate anul acesta Spitalului de copii din Birmingham. Dupa participarea la acest eveniment, Shakina€™ Stevens va concerta la Bucuresti (18 decembrie) si la Timisoara (20 decembrie).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.