Inspectorul general al Inspectoratului Scolar Vrancea, Iordache Bostan (foto), este cercetat de politisti dupa ce a accidentat cu masina o eleva de 17 ani pe o trecere de pietoni din Focsani. Totodata, acesta este acuzat si ca nu a anuntat Politia d
Inspectorul general al Inspectoratului Scolar Vrancea, Iordache Bostan (foto), este cercetat de politisti dupa ce a accidentat cu masina o eleva de 17 ani pe o trecere de pietoni din Focsani. Totodata, acesta este acuzat si ca nu a anuntat Politia despre producerea accidentului si a plecat de la locul faptei.

Incidentul s-a petrecut luni dimineata, in jurul orei 8.00, in timp ce Elena Nastase, eleva a Liceului de Arte din Focsani, traversa pe trecerea de pietoni, chiar in fata Spitalului Judetean. La un moment dat, tanara a fost acrosata de un autoturism VW Golf condus de seful invatamantului vrancean. Desi eleva s-a ales cu fisura de coaste si cu o mana in ghips, inspectorul general Bostan sustine ca nu s-a intamplat nimic grav.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.