Anul acesta, primarul Sectorului 5 al Capitalei pledeaza pentru acordarea de tichete cadou cadrelor didactice si nedidactice, dandu-se exemplu colegilor sai de la celelalte sectoare. "Primaria Sectorului 5 a decis, in urma discutiilor cu reprezentant
Anul acesta, primarul Sectorului 5 al Capitalei pledeaza pentru acordarea de tichete cadou cadrelor didactice si nedidactice, dandu-se exemplu colegilor sai de la celelalte sectoare. "Primaria Sectorului 5 a decis, in urma discutiilor cu reprezentantii sindicatelor din invatamant, ca profesorii sa primeasca, in luna decembrie, tichete cadou pentru trei evenimnte - Ziua Nationala, Craciunul si Anul Nou - in valoare totala de 1050 de lei", a spus Vanghelie. Primarul a adaugat ca decizia de acordare a tichetelor pentru trei evenimente (spre deosebire de doua, cum se intampla in alte sectoare ale Capitalei) a fost luata in urma discutiilor cu reprezentantii sindicatelor, edilul prezentand in acest sens un protocol.
Marian Vanghelie a precizat ca efortul financiar pentru aceasta actiune este de aproximativ 2.800.000 de lei. Vanghelie s-a aratat nemultumit de faptul ca la discutiile dintre liderii sindicali si reprezentantii ISMB, privind acordarea tichetelor cadou, nu au fost invitati si reprezentanti ai autoritatilor locale. "Consideram ca Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti avea obligatia sa ne invite la discutii (dintre sindicate si ISMB - n.r.) si pe noi, in calitate de primari, dat fiind ca sumele alocate pentru tichetele cadou provin de la bugetele locale. Nu se poate ca doua institutii sa negocieze, iar a treia sa faca plata", a precizat Vanghelie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.