Dupa ce s-au exprimat prin vot, alesii si-au dat seama ca de fapt nu-l pot atinge pe presedinte la "finante" pentru ca bugetul Administratiei Prezidentiale pe anul viitor este de doar 31,8 milioane. Deputatul democrat Alexandru Mocanu, membru al comi
Dupa ce s-au exprimat prin vot, alesii si-au dat seama ca de fapt nu-l pot atinge pe presedinte la "finante" pentru ca bugetul Administratiei Prezidentiale pe anul viitor este de doar 31,8 milioane. Deputatul democrat Alexandru Mocanu, membru al comisiei, a explicat ca reprezentantii Guvernului care au asistat la aceasta scena au fost nevoiti sa recunoasca "jenati" ca prevederea este "o prostie". Mocanu a precizat ca amendamentul ce introducea reducerea bugetului Presedintiei a fost initiat de liberalul Horea Uioreanu, fara nici un fel de motivatie, iar presedintele de sedinta l-a supus imediat la vot, fara a cere punctul de vedere al Guvernului. De altfel, democratii s-au aratat indignati ieri de intelegerea stabilita in weekend intre PSD si PNL pe tema bugetului, al carei rezultat a fost adoptarea mai multor amendamente cu tenta sociala ale pesedistilor. (Raluca PAPADOPOL)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.