Fundatia Ronald S. Lauder Romania a inaugurat ieri noua aripa a liceului Lauder-Reut. In noul sediu vor invata de acum inainte elevii claselor a zecea. ''A fost o investitie de 250 de mii de euro. Familia Seroussi a contribuit cu 70 de mii de euro'',
Fundatia Ronald S. Lauder Romania a inaugurat ieri noua aripa a liceului Lauder-Reut. In noul sediu vor invata de acum inainte elevii claselor a zecea. ''A fost o investitie de 250 de mii de euro. Familia Seroussi a contribuit cu 70 de mii de euro'', ne-a declarat Tova Ben Nun, presedintele Lauder-Reut Romania. Şcolile, gradinitele, colegiile liceale si universitare Lauder sunt, de 20 de ani, cautate in Europa, gratie nivelului si standardelor academice. Complexul Şcolar Lauder-Reut Romania este parte a acestui proiect educational, demarat de Fundatia Ronald S. Lauder in alte 16 tari. La capitolul dotari, ''gigantul'' dispune de laboratoare, biblioteca, spatii de recreere si activitati sportive, sala de mese etc. Şcoala isi desfasoara activitatea in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii. La Lauder Reut a fost inaugurat anul trecut si primul colegiu de business media/publicitate si relatii diplomatice din Romania. Liceul ofera copiilor cu talente si abilitati speciale multiple posibilitati de afirmare. Elevii urmeaza cursuri de leadership, comunicare, introducere in diplomatie si sunt invatati sa-si construiasca propria afacere. Posesori ai certificatelor SAT, IELTS, TOEFL, viitorii absolventi se vor putea indrepta la finalizarea studiilor catre universitatile straine.
Presedintele Lauder-Reut Romania, Tova Ben Nun, spera ca, intr-un viitor nu foarte indepartat, sa inaugureze aici si o facultate. Complexul Educational Multicultural "Lauder-Reut" gazduieste in prezent 290 de elevi si cuprinde o gradinita, scoala primara si gimnaziu si liceu, cu predare in limba engleza, acreditate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.