Fenomen al muzicii "retro" rock si desemnat in repetate randuri "cea mai buna voce rock", Lenny Kravitz vine pentru prima oara in Romania intr-un concert de promovare a celui mai nou album al sau.


Vara anului viitor se anunta a fi c
Fenomen al muzicii "retro" rock si desemnat in repetate randuri "cea mai buna voce rock", Lenny Kravitz vine pentru prima oara in Romania intr-un concert de promovare a celui mai nou album al sau.


Vara anului viitor se anunta a fi cu adevarat "fierbinte" in materie de concerte tari. Pana la dezvaluirea line-up-ului Ba€™ESTIVAL, Emag!c Entertainment confirma un nou nume in programul pe 2008: Lenny Kravitz!


PREMIERÃ…. Artistul de culoare va sustine primul sau concert din Romania la data de 26 iulie 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul) din Capitala. Evenimentul face parte din turneul mondial prilejuit de lansarea celui de-al optulea album din cariera lui Kravitz, "It Is Time For A Love Revolution", pe care solistul il va lansa in luna februarie a anului viitor. Lenny canta cu aproape toate instrumentele pe primul sau efort discografic din ultimii trei ani - material inregistrat in mai multe studiouri din Bahamas, Miami, Paris si New York. Biletele pentru concertul Lenny Kravitz vor fi puse in vanzare in curand pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.


BEST ROCK VOCAL.  Lenny Kravitz este unul dintre cei mai apreciati artisti rock din ultimii 20 de ani, atragand atentia inca de la debut printr-un stil inconfundabil - atat vocal, imbinand original influente soul, funk, reggae, hard rock si folk, cat si vestimentar. Hituri de succes precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Cana€™t Say No", "I Belong to You", "Fly Away", "American Woman", "Again", "Believe in me" sau "Dig In" i-au adus atat aprecierea publicului, cat si numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard si Grammy pentru cel mai bun artist rock, patru ani la rand, intre 1999 si 2002.

De-a lungul intregii cariere, Lenny Kravitz a lansat opt albume (incluzand o colectie "Greatest Hits" care s-a dovedit a fi cel mai mare succes al sau), vandute in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume.

"It Is Time For a Love Revolution"Ultimul disc Lenny Kravitz, "It Is Time for a Love Revolution", este mult mai "rock" decat precedentul. "Am folosit mai multe microfoane de camera si mai multe efecte. Rezultatul este un sound mai crud, apropiat rockului - asa cum este surprins in piese ce amintesc de hitul din 1993 - «Are You Gonna Go My Way»", spune el. Artistul isi dorea un dublu-album, insa nu a reusit sa-i convinga pe cei de la Virgin Records. "Aveam nevoie de mult material nou, in primul rand pentru mine. Nu mai vreau sa repet chestiile vechi. Trebuie sa fii si inspirat, altfel nu esti decat un afacerist", a mai spus Kravitz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.