Irlandezii cer  Guvernului irlandez si Comisiei Europene (CE) sa respecte dreptul consumatorilor de a se bucura in continuare de nivelurile ridicate ale vitaminelor si mineralelor consumate. The Asosciation of Health Stores (IAHS) a strans
Irlandezii cer  Guvernului irlandez si Comisiei Europene (CE) sa respecte dreptul consumatorilor de a se bucura in continuare de nivelurile ridicate ale vitaminelor si mineralelor consumate. The Asosciation of Health Stores (IAHS) a strans 60.000 de semnaturi pe care le-a anexat unei scrisori adresate institutiilor abilitate sa ia masuri. CE are dificultati in a stabili limite mai mari, fapt ce a dat nastere polemicilor statelor membre UE. Presedintele IAHS a cerut imperativ interventia CE in rezolvarea problemei, acuzand faptul ca aceasta dateaza inca din 1940 si pana in prezent nu s-a luat nici o masura. Luna trecuta IAHS, urmand sfatul Food Safety Authority din Irlanda (FSAI), a recomandat ca nivelul maxim de consum  sa nu depaseasca doza zilnica recomandata adica mai mult de 60 mg.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.