BERBEC
Incepeti ziua in plin elan, dar rezultatul este putin cam nesigur. Incercati sa va concentrati doar asupra unei singure activitati.

TAUR
Zi potrivita pentru a incepe sa realizati ceea ce ati planuit pana acum. Col

BERBEC
Incepeti ziua in plin elan, dar rezultatul este putin cam nesigur. Incercati sa va concentrati doar asupra unei singure activitati.

TAUR
Zi potrivita pentru a incepe sa realizati ceea ce ati planuit pana acum. Colaboratorii va vor sprijini in demersul dvs..

GEMENI
Va ocupati de probleme care nu sunt intr-adevar importante, dar va preocupa de mult. Depasiti-le si veti vedea lumea in culori mai vii.

RAC
Munciti mult, sunteti remarcat si apreciat pentru activitate. Desi rezultatele sunt bune, banii nu va coplesesc prin numarul lor.

LEU
O zi buna pentru cumparaturi, pentru incheierea unor afaceri, insa este indicat ca zilele acestea sa nu va implicati in mari investitii.

FECIOARA
Conflictele de serviciu se vor rezolva, dar trebuie sa va rezolvati restantele in domeniul administrativ. Acasa, va asteapta o surpriza.

BALANTA
Va lasati prada unor excese de sentimentalism si exagerati orice emotie. Analizati-va cu atentie si incercati sa fiti mai ponderat.

SCORPION
Veti face unele cheltuieli care va vor dezechilibra economiile pentru care ati facut multe sacrificii, insa veti gasi o cale sa iesiti din impas.

SAGETATOR
V-ati gandit la schimbari radicale in mai multe domenii si acum aveti hotararea si energia sa le faceti. Aveti grija sa nu deveniti superficial.

CAPRICORN
Adaptati-va noilor exigente profesionale fara sa ripostati. Veti cunoaste persoane de la care veti avea de invatat lucruri interesante.

VARSATOR
Aceasta zi va fi dedicata calculelor si proiectelor pe termen lung. Puteti avea o discutie cu partenerul de viata, legata de chestiuni financiare.

PESTI
Va suprasolicitati si acest lucru nu este in avantajul dvs. Daca ati lua-o mai incet, ar fi fi mai bine pentru toata lumea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.