Sunteti interesati de imaginea dumneavoastra in fata publicului, incat gasiti de cuviinta sa preluati parerile celor din jur, devenind dependenti de ele, complicandu-va existenta prin aspecte complet nepotrivite naturii dumneavoastra. Posedati calitatea de a fi persoanele potrivite pentru locul vacant, in orice munca, avand darul de a amortiza nevoile personale cu cerintele sociale, prin efort personal, mai degraba instinctiv decat formal. Tineti minte tot ce vi se intampla astazi, depasiti neincrederea in ceilalti, si realizati cat valoreaza fiecare persoana din viata dumneavoastra. Intimitatea pe care o creati, tonul confidential, unesc anturajul intr-o cauza comuna. Va trebui sa faceti cunoscute experientele de viata, greselile, pentru ca altii sa nu le repete. Curiozitatea poate inlocui obtinerea experientelor personale, si de aici, adoptarea unei metode sau idei de moment. Aveti capacitatea unui efort mental mare, de durata, chiar coplesitor. Aveti nevoie de autojustificare, si veti munci mult pana sa aveti un titlu, un serviciu sau preferinte. Viata cu un partener va va pune in situatia de a va schimba stilul de viata. Sunteti dominatori si in acelasi tim p comozi. Nu va place sa luati decizii, preferati s-o faca altii in locul dumneavoastra.

Berbec
Situatiile neobisnuite va stimuleaza. De aceea veti cauta oameni cu aceleasi dorinte. Va trebui in schimb sa va detasati de toate acele persoane care sunt viclene, ale caror intentii nu sunt sincere. Observam o atitudine afectiva fata de profesie, si cu cat sunteti mai implicati, cu atat ceilalti va apreciaza mai mult. Ar fi bine sa dati atentia cuvenita tuturor celor care va solicita ajutorul, chiar daca asta ar insemna sa renuntati la rezolvarea problemelor personale.

Taur
Nu va permiteti sa va exprimati sentimentele proprii, considerandu-le o slabiciune si nestiind cum sa reactionati, puteti parea chiar dur. Exista posibilitatea sa fiti avansati, chiar daca pentru asta va trebui sa faceti mari sacrificiiin viata personala. Va trebui sa alegeti intre cariera si familie. Intrati in legatura cu o serie de personalitati puternice, autoritati, sau cu oameni care au de luat decizii importante. Acest aspect va poate ajuta sa negociati contracte importante sau sa luati hotarari asteptate de mult timp.

Gemeni
Aveti darul de a va baga prea mult in sufletul celorlalti si asta deoarece aveti mai multa nevoie de afectiune decat de obicei. Sperati sa va impartaseasca si ei sentimentul, dar daca nu o fac, va retrageti pur si simplu. Dati mai multa consideratie proiectelor mai vechi! Nu insistati, nu veti avea nimic peste ceea ce considera ei ca meritati! Nu va lasati atrasi de ceilalti in jocurile lor emotionale, nu toate sunt sincere. Ramaneti vigilenti, nu va lasati indusi in eroare de nimeni si de nimic!

Rac
Ati fost rabdatori, dar acum nu mai puteti sa acceptati o anumita situatie. Chiar daca luati atitudine, asta nu inseamna ca ati facut totul. Sunteti in masura sa luati o hotarare in plan profesional care va poate schimba viata. Ceva insa pare sa va dea planurile peste cap, cu atat mai mult cu cat va concentrati mai mult pe plan personal.
S-ar putea sa fie nevoie sa stati pana noaptea tarziu datorita numeroaselor proiecte in care v-ati bagat in ultima vreme. Apar multe situatii favorabile in domeniul social, artistic si politic.

Leu
Va purtati ca niste copii mari, si asta deoarece doriti sa fiti ocrotiti cat mai mult de cei din jur. Puteti avea un program de viata rigid, ceea ce va nemultumeste destul de mult, dar nu aveti ce face. Ar fi bine sa va dozati efortul, sa faceti numai acele lucruri care sunt prioritare. Trebuie sa intelegeti ca nu le puteti face pe toate. Este foarte nesanatoasa dorinta de a incerca totul dintr-o data, incercati metoda pasilor marunti mai bine.