Pentru ca isi prelungeste spectacolele cu mult peste durata stabilita prin contract, Fuego a inceput sa aiba probleme cu gatul. De dragul fanilor, si nicidecum pentru bani, asa cum s-a speculat, Fuego repeta de multe ori recitalul live de doua ore s
Pentru ca isi prelungeste spectacolele cu mult peste durata stabilita prin contract, Fuego a inceput sa aiba probleme cu gatul. De dragul fanilor, si nicidecum pentru bani, asa cum s-a speculat, Fuego repeta de multe ori recitalul live de doua ore si asta ii aduce, inevitabil, probleme. Ultima data, cantaretul s-a vazut nevoit sa faca o vizita la spital. “La Suceava am fost ragusit si am cantat asa tot spectacolul. La Botosani am avut din nou probleme cu gatul, care mi s-a inflamat pentru ca am mai sustinut inca un spectacol de doua ore, imediat dupa cel anuntat. Am mers la medic si acum sunt bine”, ne-a declarat cantaretul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.