Fructele culese din padurile Bucovinei sunt la mare cautare pe piata Uniunii Europene. Vanzand zmeura si macese peste hotare, Directia Silvica Suceava a reusit, numai in acest an, sa adune peste 200.000 de euro.  „Fructele de padure sunt
Fructele culese din padurile Bucovinei sunt la mare cautare pe piata Uniunii Europene. Vanzand zmeura si macese peste hotare, Directia Silvica Suceava a reusit, numai in acest an, sa adune peste 200.000 de euro. „Fructele de padure sunt in continuare cerute pe pietele din Austria, Germania, Franta si Belgia, unde au si fost livrate toate cantitatile de zmeura si macese de anul acesta“, a precizat directorul economic al Directiei Silvice Suceava, George Celsie. Fructele culese din padurile Sucevei au fost cerute de mai multe companii europene, care le utilizeaza atat in industria alimentara, cat si in cea a sucurilor de fructe sau chiar in domeniul farmaceutic, cum e cazul maceselor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.