Aseara, la Dijon, natio­nala feminina a Romaniei a invins Germania cu scorul de 32-24 si a ocupat primul loc in grupa principala II a Campionatului Mondial din Franta.   ADVERSAR. Tricolorele vor juca maine, in sferturile de fina
Aseara, la Dijon, natio­nala feminina a Romaniei a invins Germania cu scorul de 32-24 si a ocupat primul loc in grupa principala II a Campionatului Mondial din Franta.   ADVERSAR. Tricolorele vor juca maine, in sferturile de finala, cu reprezentativa tarii gazda, clasata pe locul patru in cealalta grupa, care ieri a furnizat o mare surpriza, reusind sa dispuna de Norvegia cu 26-24. Situatia in grupa noastra a fost bulversata de victoria Coreei de Sud asupra Ungariei, scor 31-26. Daca meciul Romania - Germania s-ar fi terminat la egalitate, fetele noastre s-ar fi situat pe locul secund si ar fi intalnit Angola in sferturi, un adversar mai abordabil. "Nu aveam de unde sa stim ce face Ungaria. Nu stiu ce planuri si-a facut Germania, dar noi am vrut sa castigam", a declarat antre­norul Gheorghe Tadici. Jucatoarele i-au de­dicat victoria presedintelui federatiei, Cristian Gatu, care a trebuit sa plece de urgenta in Germania, unde s-a internat intr-o clinica din Nürnberg, din cauza unor probleme la spate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.