China continua sa inregistreze mari excedente bugetare, in luna noiembrie a acumulat 17,9 miliarde de euro, iar de la inceputul anului a strans suma record de 162,28 miliarde euro, au anuntat, ieri, oficialitatile vamale chineze, relateaza AFP, citat
China continua sa inregistreze mari excedente bugetare, in luna noiembrie a acumulat 17,9 miliarde de euro, iar de la inceputul anului a strans suma record de 162,28 miliarde euro, au anuntat, ieri, oficialitatile vamale chineze, relateaza AFP, citat de NewsIn. Excedentul comercial anual este in crestere cu 14,7% in luna noiembrie si cu 52,2% in primele 11 luni ale anului, au precizat institutiile vamale intr-un comunicat. Exporturile au crescut cu 22,8% fata de luna noiembrie 2006, reprezentand 80,25 miliarde euro, iar importurile au cunoscut o crestere usor mai ridicata, de 25,3%, pana la 62,24 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.