Actrita Anamaria Marinca va reprezenta Romania in proiectul „Shooting Stars“ 2008, prin care noua tineri actori din Europa se vor afla sub lumina reflectoarelor la Festivalul International de Film de la Berlin. Aceasta va avea loc

Actrita Anamaria Marinca va reprezenta Romania in proiectul „Shooting Stars“ 2008, prin care noua tineri actori din Europa se vor afla sub lumina reflectoarelor la Festivalul International de Film de la Berlin. Aceasta va avea loc in perioada 7-17 februarie 2008.

Protagonista productiei lui Cristian Mungiu „4 luni, 3 saptamani si 2 zile“ a fost aleasa, la fel ca ceilalti opt tineri actori, dintr-un numar de 22 de artisti promitatori, de catre un juriu format din membri ai European Film Promotion. EFP este o retea de promovare a filmului european din care face parte, incepand cu 2006, si Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR). Este a doua oara cand Romania participa la acest proiect, ajuns la a 11-a editie, dupa ce anul trecut a fost reprezentata de actrita Maria Popistasu. Dupa succesul de la Cannes, era de asteptat ca Anamaria Marinca, in varsta de 29 de ani, sa fie aleasa reprezentanta Romaniei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.