Liverpool si Werder sint obligate sa bata, iar Real are nevoie de un punct pentru a ramine in Liga Campionilor.

Liverpool si Werder Bremen sint fortele Europei care tremura cel mai tare inaintea ultimei etape a grupelor Champions Lea
Liverpool si Werder sint obligate sa bata, iar Real are nevoie de un punct pentru a ramine in Liga Campionilor.

Liverpool si Werder Bremen sint fortele Europei care tremura cel mai tare inaintea ultimei etape a grupelor Champions League, ambele fiind obligate sa cistige, in deplasare, pentru a se califica in faza eliminatorie a concursului. Nu se stie inca daca antrenorii celor doua echipe, Rafa Benitez si Thomas Schaaf, s-au concentrat exclusiv asupra jocurilor din aceasta seara si au lasat-o mai moale in campionat, in ultima etapa ambele formatii pierzind in partide in care au incasat trei (1-3 la Reading) si, respectiv, patru (3-4 la Hannover) goluri.

In schimb, Olympique Marseille si Olympiakos Pireu, adversarele celor doua, arata o forma buna si in ligile interne, ele obtinind victorii confortabile cu AS Monaco (2-0) si Levadiakos (4-0). In grupa C, pe linga disputa dintre Olympiakos si Werder, retine atentia si cea dintre Real si Lazio, o victorie a italienilor scotindu-i pe madrileni din Liga Campionilor (in tur, la Roma, a fost 2-2). De o saptamina se stiu doua echipe care continua in Champions League, AC Milan si Celtic Glasgow obtinindu-si deja dreptul de a juca optimile.

Grupa A Marseille-FC Liverpool FC Porto-Besiktas Clasament Porto 8p Marseille 7p Liverpool 7p Besiktas 6p Grupa B Chelsea-Valencia Schalke 04-Rosenborg Clasament Chelsea 11p Rosenborg 7p Schalke 5p Valencia 3p Grupa C Real Madrid-Lazio PRO TV Olympiakos-Werder Bremen Clasament Real 8p Olympiakos 8p Werder 6p Lazio 5p Partidele vor incepe la ora 21.45.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.