Mega Image deschide astazi un nou supermarket in Bucuresti. Investitia este estimata la 1,4 milioane de euro.
Magazinul, cel de-al 21-lea al retelei, este situat in sectorul 4 al Capitalei si are o suprafata de vanzare de 1.150 de metri patrati
Mega Image deschide astazi un nou supermarket in Bucuresti. Investitia este estimata la 1,4 milioane de euro.
Magazinul, cel de-al 21-lea al retelei, este situat in sectorul 4 al Capitalei si are o suprafata de vanzare de 1.150 de metri patrati. "Este al treilea magazin Mega Image deschis in sectorul 4, dupa Mega Image Berceni si Mega Image Tineretului, ceea ce demonstreaza intentiile noastre de a acoperi in primul rand cat mai bine toate zonele din Bucuresti", a declarat John Kyritsis, directorul general al Mega Image.
Compania intentioneaza sa ajunga pana in 2010 la o retea de 50 de supermarketuri. Anul viitor, operatorul de retail va deschide cinci unitati in Bucuresti.
Planurile companiei includ si constructia unui depozit propriu, Mega Image analizand in prezent cateva amplasamente, pentru cumpararea terenului necesar.
Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 265,8 milioane de lei (75,4 milioane de euro) si pierderi de 7,36 milioane de lei (doua milioane de euro).
Delhaize Group a preluat integral reteaua din Romania in iunie 2004. La sfarsitul anului 2006, Delhaize avea o retea de peste 2.700 de magazine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.