Actionarul din Ghencea ii trimite pe jucatori sa se imprumute la banci de sarbatori, iar pe Lacatus il ameninta cu biletele pe care este notata echipa.

Steaua a cistigat la Piatra Neamt si a revenit macar in lupta pentru locul secund al campionatului, care asigura calificarea in Liga Campionilor. Cu toate acestea, Gigi Becali a declarat ieri ca din cauza prestatiilor slabe din ultima vreme a oprit plata salariilor si a primelor catre jucatori, recomandindu-le fotbalistilor sa solicite imprumuturi de la banci si sa cistige meciul cu Arsenal pentru cei 600.000 de euro de la UEFA: „Nici prime, nici salarii, nici un ban de sarbatori! Au inceput sa se imprumute la banci, cer hirtii de la club ca sa se imprumute la banci. Inainte veneau la mine".

In plus, actionarul din Ghencea si-a anuntat revenirea pe banca tehnica, amenintindu-l si pe Marius Lacatus cu biletele pe care sa noteze formula de start a echipei. „De cind a plecat Hagi am zis ca nu ma mai bag la echipa. A venit Pedrazzini, am zis ca nu ma intereseaza. S-a tot spus ca nu e bine sa se bage patronul. M-am luat dupa analisti. Am zis fac, ca poate sint eu nebun, daca toata lumea zice asa. L-am bagat pe Lacatus emblema, simbol. Nu m-a interesat nici cu ce echipa joaca. Nu stiu daca era altfel, dar am incercat si asa. Pina cind sa mai las lucrurile la intimplare? Astept sa vad si meciul cu Farul, sa vedem daca se va intimpla ca la Piatra Neamt. N-am vazut niciodata Steaua bagata in corzi ca acum, bataie de joc. Mai bine mincam bataie decit sa fim bataie de joc. Toata repriza a doua, Ceahlaul a facut circ cu noi, parca eram magarus. Nu stiu cine e de vina. Pai mai stau eu asa? Daca iese circ si cu Farul, atunci stai asa ca fac eu echipa", a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat ca nu-l va da afara pe Lacatus, dar se va dispensa de serviciile a sase, sapte jucatori. „Nu-l dau afara pe Lacatus, dar ii voi spune «Marius, ce sa fac tata? Ati facut ce ati vrut voi, nu pot sa mai las lucrurile asa, sa mai fie circ». Am transpirat de emotie cu Piatra Neamt, trebuia sa fie 3-1 pentru ei. Nu e grava situatia pentru ca ne-a mai ajutat Dumnezeu, bara cu Bistrita, noroc la Piatra Neamt. Imediat fac selectie, cum faceam toamna: oile mai batrine le tai, schioapele le vind si cumpar miorite, care au forta, dau lapte. O sa dau afara sase, sapte oi batrine si o sa cumpar sase, sapte cirlani. Asta o sa fac. Am manager, am antrenor care sa se ocupe de asta. Bai, Marius, esti antrenor? Adu jucatori, fa echipa. Nu las eu Steaua asa de izbeliste", a precizat Becali. Steaua joaca miercuri cu Arsenal ultimul meci din Liga Campionilor.

Lacatus: "Nu sint la Steaua pentru o mie de ani" Antrenorul FC Steaua, Marius Lacatus, a recunsocut ieri ca Gigi Becali i-a comunicat si lui ca se va implica la echipa in cazul in care lucrurile nu vor merge bine. "Am discutat astazi (n.r. - luni), la ora 15.00, cu Gigi Becali la stadion, a zis ca daca lucrurile nu merg pe viitor, s-ar putea sa se implice. O sa vedeti atunci, daca se va intimpla acest lucru, care va fi pozitia mea. Intii sa vedem daca va fi asa. Cu totii ne dorim ca Steaua sa mearga bine. Lacatus nu e batut in cuie, nu e la Steaua pentru 1.000 de ani. Daca asa se considera, ca eu sint de vina, care e problema? Eu unul stiu ce am de facut si ce gindesc eu. Vom vedea la acel moment ce se va intimpla", a spus Lacatus.