Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, in unanimitate, amanarea pentru miercuri a sedintei in care urmeaza sa fie adoptat un punct de vedere cu privire la banii incasati de parlamentari pentru chirii. Potrivit secretarului Camerei Dep
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, in unanimitate, amanarea pentru miercuri a sedintei in care urmeaza sa fie adoptat un punct de vedere cu privire la banii incasati de parlamentari pentru chirii. Potrivit secretarului Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea (PSD), amanarea s-a produs pentru ca raportul pe aceasta tema al Comisiei juridice a ajuns in timpul desfasurarii sedintei si nu a mai fost timp pentru o analiza a documentului.
"Miercuri se va cere un punct de vedere si liderilor grupurilor parlamentare, dar si pentru o analiza a celor doua puncte de vedere care ne-au parvenit, respectiv al Comisiei juridice si a celei pentru statutul parlamentarului", a spus Zgonea, care a recunoscut ca din partea Comisiei pentru regulament nu a ajuns niciun punct de vedere la Biroul Permanent.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.