Biroul Permanent National al PSD a luat in discutie, ieri, realizarea unei platforme prin care sa se ralieze in jurul partidului toate fortele politice de stanga, precum si societatea civila, sindicatele si personalitatile publice cu vederi de stang
Biroul Permanent National al PSD a luat in discutie, ieri, realizarea unei platforme prin care sa se ralieze in jurul partidului toate fortele politice de stanga, precum si societatea civila, sindicatele si personalitatile publice cu vederi de stanga. Ideea a fost lansata duminica de presedintele Mircea Geoana, care a propus unirea fortelor de stanga pentru a organiza o „contrapunere“ fata de PNL, PD si Traian Basescu. Deputatul Bogdan Niculescu Duvaz, purtatorul de cuvant al grupurilor parlamentare PSD, a declarat, dupa sedinta BPN, ca aceasta platforma de stanga este privita ca o alternativa viabila la actuala guvernare de dreapta, pe care a caracterizat-o drept „un fiasco“. Duvaz a precizat ca obiectivul PSD nu este acela de a construi aliante electorale, ci acela de a dezbate idei de stanga cu cei dispusi sa faca acest lucru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.