KazMunaiGas Exploration&Production, divizie a companiei petroliere de stat din Kazahstan KazMunaiGas, care a preluat in luna august 75% din actiunile grupului Rompetrol, a obtinut, in perioada ianuarie-septembrie, un profit net de 573,9 mil. de e
KazMunaiGas Exploration&Production, divizie a companiei petroliere de stat din Kazahstan KazMunaiGas, care a preluat in luna august 75% din actiunile grupului Rompetrol, a obtinut, in perioada ianuarie-septembrie, un profit net de 573,9 mil. de euro, in crestere cu 53%. KazMunaiGas E&P a cumparat, in luna aprilie, 50% din actiunile Kazgermunai, un producator petrolier de dimensiuni mai mici din Kazahstan, pentru 655,9 de mil. de euro, iar, in luna noiembrie, compania a anuntat ca va inregistra la sfarsitul anului dividende de 204,9 de mil. de euro pentru participatia preluata. Veniturile companiei au crescut cu 8% in primele noua luni, iar productia s-a mentinut la un nivel constant, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.