Valoarea primelor brute subscrise de compania de asigurari Omniasig va atinge la finele acestui an nivelul de 800 milioane lei, urmand ca in 2008 valoarea acestora sa urce la 1,05 miliarde lei, a declarat ieri presedintele Omniasig, Constantin Toma.<
Valoarea primelor brute subscrise de compania de asigurari Omniasig va atinge la finele acestui an nivelul de 800 milioane lei, urmand ca in 2008 valoarea acestora sa urce la 1,05 miliarde lei, a declarat ieri presedintele Omniasig, Constantin Toma.
In ceea ce priveste companiile Omniasig Life, Unita si Agras, Toma estimeaza ca valoarea primelor subscrise de acestea va ajunge la sfarsitul lui 2007 la 996 milioane de lei. Omniasig-Vienna Insurance Group estimeaza un profit de 32 milioane lei pentru sfarsitul anului 2007, iar pentru anul viitor grupul vizeaza un avans al profitului cu 37,5%, pana la 44 milioane lei pe fondul cresterii numarului de clienti pe segmentul auto. Totodata, presedintele companiei de asigurari a mentionat ca Omniasig Life va efectua o majorare de capital social cu peste 20 milioane lei, o decizie in acest sens urmand a fi luata de actionari in cadrul unei sedinte care va avea loc pana la finele acestui an. "O alta majorare de capital va fi discutata si la o alta companie controlata de Omniasig, Unita, probabil ca la inceputul anului 2008. Afacerile companiilor controlate de grupul financiar Vienna Insurance Group in Romania sunt in crestere si, din acest motiv, au loc majorari de capital", a spus Toma.
In ceea ce priveste Agras, Toma a spus ca nu crede ca societatea va fi inchisa, iar o decizie privind viitorul companiei va fi luata de grupul Vienna Insurance. Actionarii Agras Vienna Insurance Group au hotarat, pe 5 decembrie transferul portofoliului de asigurari agricole catre Omniasig Vienna Insurance Group.
Omniasig a incheiat un parteneriat cu Carrefour, prin care va oferi mai multe tipuri de asigurari destinate populatiei chiar in galeriile comerciale Carrefour si in interiorul agentiilor Carrefour Voiaj. Toma estimeaza ca parteneriatul cu Carrefour va aduce companiei de asigurari un plus de prime brute subscrise de 5 milioane lei si 50.000 de clienti din vanzarea politelor RCA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.