Bayern Munchen l-a suspendat pe portarul Oliver Kahn, capitanul echipei, pentru meciul din week-end cu Hertha Berlin si l-a sanctionat cu o amenda de 25.000 de euro, fara insa a dezvaluit motivul acestei decizii, informeaza AFP.   CRITICILE S
Bayern Munchen l-a suspendat pe portarul Oliver Kahn, capitanul echipei, pentru meciul din week-end cu Hertha Berlin si l-a sanctionat cu o amenda de 25.000 de euro, fara insa a dezvaluit motivul acestei decizii, informeaza AFP.   CRITICILE STRICA. Intr-un comunicat dat publicitatii de gruparea bavareza se precizeaza ca "antrenorul Ottmar Hitzfeld a decis marti sa nu il includa pe Oliver Kahn in lotul pentru meciul cu Hertha Berlin, din deplasare, din etapa a 17-a. De asemenea, jucatorul va trebui sa plateasca o amenda de 25.000 de euro". Se pare ca motivul acestor pedepse este legat de criticile adesate de Kahn lui Toni si Ribery. "Noii veniti trebuie sa se adapteze nivelului de performanta cerut de Bayern Munchen. Nu este de ajuns sa incepi foarte bine, trebui sa evoluezi la cel mai inalt nivel pe parcursul intregului sezon. Vreo doi jucatori trebuie sa inteleaga ca trei-patru meciuri nu sunt de ajuns. Bayern nu este Marseille sau Fiorentina, ci este la nivelul lui Real Madrid, AC Milan sau Manchester United", declarase porarul german, luni, dupa ce Bayern a reusit doar o remiza pe teren propriu in compania nou-promovatei Duisburg. In varsta de 38 de ani, Kahn si-a anuntat deja retragerea in aceasta vara. Portarul german se afla la Bayern Muchen din 1994 si a castigat 7 titluri de campion al Germaniei, cinci Cupe, o Liga a Campionilor si Cupa UEFA.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.