Actrita australiana va fi de acum o aparitie tot mai rara pe marile ecrane, informeaza site-ul actustar.com. Motivul tine de prioritatea momentului, care, pentru ea, nu este alta decat viata de  familie... "un lucru frumos, dar complicat", dupa
Actrita australiana va fi de acum o aparitie tot mai rara pe marile ecrane, informeaza site-ul actustar.com. Motivul tine de prioritatea momentului, care, pentru ea, nu este alta decat viata de familie... "un lucru frumos, dar complicat", dupa spusele sale. Casatorita in iunie anul trecut cu Keith Urban, renumit cantaret country, Kidman doreste foarte mult sa se retraga pentru o vreme din lumina reflectoarelor spre a se putea bucura, in tihna, de viata in cuplu. "Nu mai sunt atat de interesata sa muncesc in acest moment", declara Kidman. "Cred ca dorinta mea de a munci mult venea dintr-un impuls interior, acela de a uita de lumea reala". Dupa mariajul cu Keith, frumoasa australianca vede viata in roz si singurul lucru care o anima este de a petrece cat mai mult timp posibil cu iubitul ei. Se spune ca de cand si-au unit vietile, cei doi nu prea au avut timp de a-si regasi linistea unul langa celalalt. Daca s-ar lua in calcul si timpul curelor de dezintoxicare ale domnului... afirma gurile rele, nici nu e de mirare. Şi totusi, trebuie sa recunoastem, Nicole este una dintre cele mai mari actrite de la Hollywood, iar el unul dintre cei mai reputati interpreti country din SUA. Frumoasa australianca in varsta de 40 de ani a decis, asadar, sa se retraga la ferma din Nashville, proprietate pe care ea si sotul ei au achizitionat-o de curand, pentru a se bucura unul de celalalt . "Acum am un motiv pentru care sa exist si acel motiv este Keith", s-a confesat aceasta. Mai indragostita ca oricand, Nicole Kidman va petrece sarbatorile - spun invidiosii - cu... Isabelle si Conor. Departe de a fi ratiunea sa de a trai, cele doua fiinte nu sunt decat copiii ei. Se intampla frecvent in lumea vedetelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.