Potrivit presedintelui Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi (ANPORTRT), Remus Nedelcu, daca autoritatile nu vor solutiona cererile taximetristilor, pe 17 ianuarie 2008 vor fi declansate proteste la nivel nati
Potrivit presedintelui Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi (ANPORTRT), Remus Nedelcu, daca autoritatile nu vor solutiona cererile taximetristilor, pe 17 ianuarie 2008 vor fi declansate proteste la nivel national, mergand pana la blocarea punctelor cheie in Capitala si resedintele de judet. In legatura cu normele metodologice de aplicare a Legii taximetriei elaborate de Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), Remus Nedelcu spune ca acestea sunt in dispret total fata de taximetristi si ca nu s-a tinut cont de cerintele lor. "Constatam cu surprindere ca in ultimul timp autoritatile de resort ajung sa nu mai tina cont de cerintele noastre, dar nici de realitatile de zi cu zi. Am fost consultati cu privire la normele MIRA, dar observam ca nu s-a tinut cont de cerintele noastre, normele fiind in total dispret fata de taximetristi. De asemenea, constatam ca pe site-ul Ministerului Transporturilor a aparut o propunere de proiect pe care o consideram de-a dreptul aberanta, propunere la care nici macar nu am fost consultati", a spus presedintele ANPORTRT. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.