In ultimul timp, de foarte multe fapte reprobabile am auzit, fiind sesizati cu jumatate de gura ca se petrec prin scolile si liceele patriei: acte de violenta intre profesori si elevi, batai intre pusti, mobila noua rupta, table sparte, cadre didati
In ultimul timp, de foarte multe fapte reprobabile am auzit, fiind sesizati cu jumatate de gura ca se petrec prin scolile si liceele patriei: acte de violenta intre profesori si elevi, batai intre pusti, mobila noua rupta, table sparte, cadre didatice recalcitrante sau baute, hartuiri sexuale, microbuze scolare ce transporta, in principal, morti la cimitire, butelii de aragaz, lemne si multe altele de acest gen. De nenumarate ori s-a comentat despre acest flagel ce a cuprins unitatile de invatamant de pe intreg teritoriul tarii, de la Prut si pana la Dunare, de la Marea Neagra la Tisa. Explicatiile, de cele mai multe ori, ni se par dintre cele mai puerile si toate converg catre un singur motiv: legislatia este permisiva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.