"Ii dau un sfat: sa se lase, nu mai poate, arunca o lumina destul de proasta asupra unei cariere de invidiat. El nu mai poate de mult, dar nu-si da seama. S-a lasat de mult si nu-si da seama. Saracu', nu mai poate! Nu mai poate de cand era la Steaua,
"Ii dau un sfat: sa se lase, nu mai poate, arunca o lumina destul de proasta asupra unei cariere de invidiat. El nu mai poate de mult, dar nu-si da seama. S-a lasat de mult si nu-si da seama. Saracu', nu mai poate! Nu mai poate de cand era la Steaua, am incercat atunci sa-l fac sa inteleaga, dar n-a inteles, a continuat sa joace. Fotbalul s-a lasat de el cam de mult", a spus Stoica. Fostul manager general al Stelei a mai afirmat ca gruparea "ros-albastra" este un adversar de luat in seama de catre liderul CFR Cluj. "Chiar daca va face sau nu transferuri, de la anul Steaua va conta pe aportul lui Ghionea si Radoi, jucatori foarte importanti. Am vorbit cu Ghionea, abia asteapta sa revina. E cel mai bun fundas roman, selectionerul poate conta pe el la Euro 2008. Apoi, cineva trebuie sa puna capat acestei situatii din vestiar, care se pare ca a scapat de sub control, cum am citit prin presa, si acela este Radoi", a comentat Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.