O masina a actritei americane Sharon Stone a fost vanduta pentru suma de 400.000 de dolari la o licitatie organizata in Dubai in beneficiul bolnavilor de SIDA, a anuntat marti o organizatie caritabila, transmite AFP, citat de Mediafax. Licitatia, o
O masina a actritei americane Sharon Stone a fost vanduta pentru suma de 400.000 de dolari la o licitatie organizata in Dubai in beneficiul bolnavilor de SIDA, a anuntat marti o organizatie caritabila, transmite AFP, citat de Mediafax. Licitatia, organizata luni seara, in timpul celei de-a patra editii a Festivalului international de film din Dubai, a permis strangerea sumei totale de 3 milioane de dolari, a adaugat, intr-un comunicat, Fundatia americana pentru cercetari impotriva SIDA (amfAR), a carei ambasadoare este Sharon Stone. Masina sa de colectie, un Lincoln Continental din 1961, a fost cumparata de un anonim. La licitatie a mai fost vanduta, pentru suma de 600.000 de dolari, o instalatie a artistului american Robert Rauschenberg. Strangerea de fonduri, intitulata "Cinema-ul impotriva SIDA", a coincis cu lansarea, in Emiratele Arabe Unite, a primei campanii de lupta impotriva acestei maladii. In cadrul Festivalului de film din Dubai, care se desfasoara in perioada 9-16 decembrie, sunt prezentate 141 de filme, din 52 de tari, dintre care 16 sunt premiere. Filmul regizorului roman Cristian Mungiu, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", va fi proiectat in cadrul sectiunii "The Cinema of the World".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.