Presedintele executiv al gruparii ardelene a declarat duminica seara, la finalul partidei cu Otelul Galati, scor 3-1, ca va propune ca actualul sezon al Ligii I sa nu se intrerupa in iarna. "Sunt foarte fericit ca am facut un meci bun si pentru lo
Presedintele executiv al gruparii ardelene a declarat duminica seara, la finalul partidei cu Otelul Galati, scor 3-1, ca va propune ca actualul sezon al Ligii I sa nu se intrerupa in iarna. "Sunt foarte fericit ca am facut un meci bun si pentru locul din clasament. A fost un meci greu, pentru ca a trebuit sa montam echipa dupa partida din Cupa Romaniei. As fi vrut sa nu se intrerupa campionatul si chiar voi propune acest lucru. Sa jucam cu doua zile inainte de Craciun, imediat dupa Revelion, iar campionatul sa se termine in aprilie pentru echipa nationala. In acest moment suntem 60 la suta campioni si nu ne mai intereseaza ce fac ceilalti. Important este doar cum jucam noi. Lupta pentru locul doi este deschisa", a spus Muresan.
Antrenorul lui CFR, Ioan Andone, considera ca jucatorii Otelului au avut probleme fizice in repriza a doua. "O victorie frumoasa. A fost greu in prima repriza, iar terenul a incomodat ambele echipe. In repriza a doua s-a vazut ca Otelul a avut o zi mai putin de recuperare, iar jucatorii au avut probleme fizice. Mergem la Timisoara cu gandul sa nu intrerupem seria de victorii", a afirmat Andone, care nu crede ca CFR se poate considera campioana si asteapta ca matematic sa nu mai poata fi depasita in clasament. "Muresan poate sa spuna orice, ca e presedinte, dar eu astept sa fim matematic campioni. Mai sunt multe meciuri si sper sa nu cedam, pentru ca toti vor sa se apropie de noi. Nu stiu cum reactionam daca pierdem, deoarece noi nu stim sa pierdem. Am protestat la cartonasul galben primit de portarul Gribauskas, deoarece cred ca trebuia eliminat. Am vazut o retinere la arbitri in acordarea cartonaselor. E o moda, l-am vazut si pe Tudor ca a evitat sa dea cartonase. Sunt de acord cu aceasta moda atat timp cat castig", a precizat Andone. La randul sau, Eugen Trica a declarat ca CFR nu are cum sa mai piarda in acest campionat daca va juca la fel ca in meciul cu Otelul. "Daca jucam asa, nu avem cum sa mai pierdem. Ar fi bine sa pierdem doar dupa ce devenim campioni. Mergem sa batem si la Timisoara", a spus Trica. CFR a invins duminica seara, pe teren propriu, cu 3-1 (1-0) pe Otelul Galati si isi mentine avansul de 11 puncte in clasament fata de urmaritoarele sale.
Grigoras: "Vreau o campioana din provincie!"
Antrenorul Otelului a declarat ca si-ar dori ca o echipa din provincie sa castige titlul de campioana. "CFR are sanse sa devina campioana, are diferenta de puncte mare, jucatori valorosi si motivare fantastica. Mai sunt multe meciuri de jucat in retur si CFR va avea o contracandidata serioasa in Rapid, care are un lot valoros si un joc foarte bun. Mi-as dori sa castige titlul o echipa din provincie, mai ales ca la CFR s-au facut schimbari fantastice de la un an la altul", a spus Petre Grigoras. Acesta a precizat ca CFR a meritat victoria la meciul cu Otelul. "Veneam dupa un meci extrem de greu in cupa, care ne-a marcat fizic si psihic", a adaugat Grigoras. In schimb, mijlocasul Janos Szekely a declarat ca arbitrajul lui Al. Deaconu a favorizat liderul. "Ne luptam cu morile de vant, noi, jucatorii si conducerea tehnica. Nu vreau sa contest victoria celor de la CFR, dar arbitrii au fost clar impotriva noastra. Paraschiv ne-a povestit in vestiar, la finalul meciului, ca i-a cerut socoteala lui Deaconu la o faza si arbitrul i-a raspuns: <<Ce vrei, mai, baiete? Voi sunteti mici, nu vezi ca nu stati nici in ghete!>>. Au fost multe faze in care s-a interpretat regulamentul in favoarea clujenilor, multe faulturi care nu s-au dat pentru noi, iar Fabbiani a faultat aproape la fiecare faza", a spus Szekely. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.