Gata, s-au dus zilele linistite pentru Marius Lacatus la Steaua. Nu a avut prea multe din partea echipei, dar macar patronul l-a lasat in pace, cel putin in public. "Fiara" nu a fost criticata pe la televiziuni, precum Gica Hagi, patronul s-a declara
Gata, s-au dus zilele linistite pentru Marius Lacatus la Steaua. Nu a avut prea multe din partea echipei, dar macar patronul l-a lasat in pace, cel putin in public. "Fiara" nu a fost criticata pe la televiziuni, precum Gica Hagi, patronul s-a declarat de partea lui de fiecare data, insa acum ameninta ca se va implica din nou in alcatuirea echipei, asa cum a facut-o, mai mult sau mai putin, cu toti antrenorii de dupa Piturca. Cu alte cuvinte, nu il dau afara pe Lacatus, care are un sprijin extraordinar si neconditionat din partea suporterilor, dar ii fac sicane pana pleaca sigur. Exact cum a patit si Hagi!
"De cand a plecat Hagi am zis ca nu ma mai bag la echipa. A venit Pedrazzini, am zis ca nu ma intereseaza. S-a tot spus ca nu e bine sa se bage patronul. M-am luat dupa analisti. Am zis ca poate sunt eu nebun, daca toata lumea zice asa. Am lasat, a facut Pedrazzini, apoi l-am bagat pe Lacatus, emblema, simbol. Nu m-a interesat nici cu ce echipa joaca. Nu stiu daca era altfel, dar am incercat si asa. Pana cand sa mai las lucrurile la intamplare? Astept sa vad si meciul cu Farul (n.r. programat duminica in Ghencea, in ultima etapa din acest an), sa vedem daca se va intampla ca la Piatra Neamt. N-am vazut niciodata Steaua bagata in corzi ca acum, bataie de joc. Mai bine mancam bataie decat sa fim bataie de joc. Toata repriza a doua Ceahlaul a facut circ cu noi, parca eram magarus. Nu stiu cine e de vina. Pai mai stau eu asa? Daca iese circ si cu Farul atunci, stai asa, ca fac eu echipa", a spus ieri Gigi Becali. Patronul Stelei l-a confirmat pe Lacatus in functie, amenintandu-i pe unii jucatori ca vor pleca in aceasta iarna. "Nu-l dau afara pe Lacatus, dar ii voi spune Marius, ce sa fac, tata? Ati facut ce ati vrut voi, nu pot sa mai las lucrurile asa, sa mai fie circ. Am transpirat de emotie cu Piatra Neamt, trebuia sa fie 3-1 pentru ei. Nu e grava situatia pentru ca ne-a mai ajutat Dumnezeu, bara cu Bistrita, noroc la Piatra Neamt. Am manager, am antrenor care sa se ocupe de transferuri. Bai, Marius, esti antrenor? Adu jucatori, fa echipa. Nu las eu Steaua asa de izbeliste. Cand lasi turma, la intoarcere gasesti numai schioape si sterpe", a comentat Becali. "Am discutat astazi (n.r. ieri), la ora 15, cu Gigi Becali la stadion, a zis ca daca lucrurile nu merg pe viitor, s-ar putea sa se implice. O sa vedeti atunci, daca se va intampla acest lucru, care va fi pozitia mea. Intai sa vedem daca va fi asa. Cu totii ne dorim ca Steaua sa mearga bine. Lacatus nu e batut in cuie, nu e la Steaua pentru 1000 de ani. Daca asa se considera, ca eu sunt de vina, care e problema? Eu unul stiu ce am de facut si ce gandesc eu. Vom vedea la acel moment ce se va intampla", a comentat Lacatus.
Jucatorii fara bani
Gigi Becali a mai anuntat ieri ca fotbalistii sai nu vor mai primi bani in perioada urmatoare. "Nici prime, nici salarii, nici un ban de Sarbatori! Au inceput sa se imprumute la banci, cer hartii de la club ca sa se imprumute la banci. Inainte veneau la mine, le dadeam 100.000, 200.000, cat aveau nevoie, ca sunt tatal vostru, am grija de familia mea. Dar cand il faceti de ras pe tatal vostru, cand Piatra Neamt se joaca cu voi, la misto, ii convine lui tata? Nici un ban, tata, duceti-va la banca!", a spus el. El i-a avertizat pe jucatori ca intalnirea de maine, cu Arsenal, de la Londra, din Liga Campionilor, este tot un examen pentru ei, chiar daca sanse de calificare nu mai sunt. "Mai ramane si o ocazie de a vedea valoarea echipei, de a vinde doi jucatori, Dica si Goian, un meci in urma caruia putem lua 600.000 de euro de la UEFA, care sunt bani, chiar daca sunt eu bogat. E un meci de onoare, sunt mai multe lucruri, nu e chiar asa un meci de doi lei", a spus oficialul stelist, declarandu-se convins ca echipa sa nu poate pati umilinta celor de la Slavia, care a incasat sapte goluri pe "Emirates Stadium".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.